Чи можливо перекредитування мікропозики із простроченнями

 Чи є можливість рефінансування мікропозики із простроченнями в Україні, якщо кредитів декілька і по одному із них (чи по кожному) є прострочені платежі?

Послугою перекредитування можна скористатися навіть за наявності прострочень, тобто звернутися безпосередньо у ту мікрофінансову організацію, у якій був узятий кредит, або у сторонні мікрокредитні організації, у тому числі і до банківських установ України.

  • Якщо утворилося прострочення по одному кредиту, то можна спробувати рефінансувати борг у мікрофінансовій організації, у якій була оформлена мікропозика, правда, у цьому випадку, це буде більше реструктуризація, тобто перегляд умов договору, збільшення терміну кредитування зі зменшенням суми обов'язкового платежу.
  • Інший варіант – оформити новий кредит у цій же мікрофінансовій організації, який перекриє всі боргові зобов'язання позичальника у цій установі навіть за наявності прострочень.

Рефінансування або перекредитування із простроченнями у МФО, у якому спочатку був оформлений кредит, найменш "енергозатратний" спосіб розв'язати проблему прострочень. Це дозволить уникнути нарахування підвищених відсотків, штрафів і пеня, відновити своє добре ім'я, при тому, що безпосередньо мікрокредитні компанії особисто готові прийти на допомогу відповідальним клієнтам. Но не кожна мікрофінансова компанія готова провести рефінансування вам.

Ви можете перекредитуватися наприклад в компанії Швидко гроші.

Послугою реструктуризації ви можете скористатися у фінансовій компанії Moneyveo, яка намагається бути надійним партнером для своїх клієнтів, які потрапили у важку життєву ситуацію. Завдяки введенню нової програми у компанії для клієнтів є декілька пропозицій по врегулюванню заборгованості, що утворилася або загрожує утворитися.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Промокод від Starfin

Умови отримання мікрокредиту

Кредит онлайн за 1 хвилину