Чим МФО відрізняється від банківських установ?

  У сфері термінового споживчого кредитування працюють не лише МФО, але і такі кредитні організації, як МКК (мікрокредитна компанія) і МФК (мікрофінансова компанія). В Україні принципової відмінності між ними немає, тоді як діяльність банківських установ і мікрофінансових організацій (мікрокредитних компаній) кардинально відрізняється.

Мінімум документів і відсутність досконалої перевірки кредитної історії – одне із головних відмінностей роботи МФО і банківських установ.

✅Вам потрібні гроші зараз тоді вибирай компанію яка більше сподобалась: ➡️ТОП-10 МФО⬅️

Серед інших:

Швидкість оформлення та ухвалення рішення по заявці: у середньому на оформлення заявки у МФО йде близько 20 хв., а на ухвалення рішення – 5-10 хв., тоді як у банку цей процес може займати від одного до декількох робочих днів.

Автоматизовані системи окремих мікрофінансових організацій забезпечують цілодобову їх роботу, а це можливість подати заявку та отримати рішення 24/7, тоді як банки працюють тільки у певні дні тижня і години роботи.

Приймає рішення по заявці у МФО система скоринга, яка оцінює позичальника тільки за наданими даними: у банку при оцінці платоспроможності клієнта також використовується ця система, але перевірка ведеться досконала.

 

При оформленні кредиту у банку недостатньо тільки персональних даних, наданих клієнтом при заповненні заявки : для окремих кредитних продуктів банку потрібна довідка про доходи, запорука або поручительство третіх осіб, також у БКІ проситься кредитна історія, яка і стає основним чинником ухвалення рішень.

✅Вам потрібні гроші зараз тоді вибирай компанію яка більше сподобалась: ➡️ТОП-10 МФО⬅️



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Промокод від Starfin

Кредит онлайн за 1 хвилину

Перекредитуйся під 0,01%